Login

Register

FACEBOOKGOOGLE Create an Account
Retrieve Password
Back to login/register

Клуб Просперитет- Пътят към успеха – Среща с Владимир Николов

От януари 2017 Институтът за свободен капитализъм "Атлас" започва поредица от срещи с успели българи под общото име Клуб Просперитет. Първият от тези достойни наши сънародници е Владимир Николов - един от най-успешните български волейболисти, изправял на крака неведнъж българската публика.

От януари 2017 Институтът за свободен капитализъм „Атлас“ започва поредица от срещи с успели българи под общото име Клуб Просперитет. Първият от тези достойни наши сънародници е Владимир Николов – един от най-успешните български волейболисти, изправял на крака неведнъж българската публика.

Пътят му към успеха започва, когато е едва на 11 години. Оттогава е ставал 5 пъти шампион на България, 2 пъти носител на купата на България, шампион на Франция за 2004г., носител на купата на Франция за 2005 и 2006г., носител на Суперкупата на Франция през 2005 г., златен медалист от Шампионска лига през 2005г., шампион на Италия през 2010г. През 2009 година е избран за капитан на националния отбор. В момента е генерален секретар на Българската федерация по волейбол. Обявен за Мъж на годината за 2015 г. Същата година създава първото на Балканите волейболно училище, което носи неговото име. Планира да изгради и волейболна зала за над 1000 души в двора на 68 СУ „Акад. Никола Обрешков“ в столичния квартал „Дружба“. 

На 24 януари 2017 в сградата на БСК Владо Николов ще сподели своята философия за това как се става шампион. Само усилени тенировки ли са достатъчни, за да стигнеш до полуфинала на Европейското първенство, или са необходими и непобедим дух и бърз ум?
Информация и заявки за участие в  събитието – https://www.facebook.com/events/924426451026130/

 

януари 16, 2017

0 responses on "Клуб Просперитет- Пътят към успеха - Среща с Владимир Николов"

Leave a Message

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Институт за свободен капитализъм Атлас

Atlas Laissez Faire Institute - ALFIФорма за запитвания:

9 + 9 =
top
Copyright © 2016, Институт за свободен капитализъм "Атлас". При цитиране и препубликуване на статии от сайта позоваването на източника е задължително.
X