• LOGIN
  • Нямате артикули в количката.

Login

Register

FACEBOOKGOOGLE Create an Account
Retrieve Password
Back to login/register

Предприемачът като стоик – Страхил Иванов разказва за своя път към успеха

//

Март, 2017

21мар19:00Предприемачът като стоик - Страхил Иванов разказва за своя път към успехаПродължаваме да ви запознаваме с успели българи в поредицата "Пътят към успеха". На 21 март ще ви срещнем с IT предприемача Страхил Иванов.19:00

Описание

От януари 2017 Институтът за свободен капитализъм „Атлас“ започва поредица от срещи с успели българи под общото име „Пътят към успеха“.

Този проект има за цел да подобри образа на предприемача като основна фигура в икономиката, поради негативиня му обществен имидж в момента. За „обикновения българин“ събирателният образ на предприемача е на „човек, който акумулира благата от ползването на наемния труд“, докато за работника остават бедността и лишенията. Най-силните негативни асоциации с предприемача са разкошът и луксът, страстта към парите и натрупването на богатство чрез експлоатация на чужд труд.

Първият от достойните наши сънародници, с които в исрещнахме, бе Владимир Николов – един от най-успешните български волейболисти, изправял на крака неведнъж българската публика.

Продължаваме да ви запознаваме с успели българи в поредицата „Пътят към успеха“.
На 21 март ще ви срещнем с IT предприемача Страхил Иванов.

Страхил Иванов е роден през 1977г. и има диплома по клинична психология от Софийски университет „Св. Климент Охридски“. От 2004 до 2016 е изпълнителен директор на Спиди нет АД.

От 2005 г. е председател на Сдружението на независимите интернет доставчици (СНИД) и е наясно с трудностите, пред които се изправя всеки интернет предприемач.

Страхил ще ни разкаже как стоически да преодоляваме изпитанията и винаги да успяваме да постигнем целите си.

Срещата с него ще е на 21 март 2017 г от 19 ч. в залата на Българска стопанска камара – София, ул. „Алабин“ 16.

Елате, отново ще е интересно!

Час

(вторник) 19:00

Място

Българска стопанска камара

Алабин 16

Организатор

Институтът за свободен капитализъм „Атлас”manolov@atlas-bg.eu

0 responses on "Предприемачът като стоик - Страхил Иванов разказва за своя път към успеха"

Leave a Message

Copyright © 2016, Институт за свободен капитализъм "Атлас". При цитиране и препубликуване на статии от сайта позоваването на източника е задължително.
X