• LOGIN
  • Нямате артикули в количката.

Login

Register

FACEBOOKGOOGLE Create an Account
Retrieve Password
Back to login/register

Памет за Ранд: класиката на свободата

//

Март, 2018

7мар18:00- 20:00Памет за Ранд: класиката на свободата18:00 - 20:00

Описание

На 6 март 2018 г. се навършвшха 36 години от смъртта на американската философка и писателка Айн Ранд. По този повод Институтът за свободен капитализъм „Атлас“ ви кани на цигулкова лекция под надслов „Ранд-класика“. Мартин Стоименов, лектор на Института за свободен капитализъм „Атлас“ ще запознае присъстващите с живота и философията на Ранд, като ще акцентира на нейната етична система. След това студентката от Музикалната консерватория Лидия Дацова ще изсвири на пиано и цигулка класически произведения в духа на философията на Айн Ранд.

Музикалната лекция ще бъде последвана от дискусия и чаша вино.

Време: 7 март 2018, сряда, от 18 до 20 ч.

Място: Мраморно фоайе на Столична библиотека – София, пл. „Славейков“ №4

Заповядайте и доведете и приятели!

Мартин Стоименов е завършил УНСС със специалност бизнес икономика. Работил е като брокер на недвижими имоти. Има практика като трейдър в Лондон, търгувал е на Forex пазара, бил е мениджър продажби в търговския отдел на Капитал. Интересите му са свързани с областите на философията, политиката и икономиката. В момента работи като бизнес-експерт в Пощенска банка. Член е на Института за свободен капитализъм „Атлас“.“

Лидия Дацова е завършила музикалното училище Любомир Пипков със специалност цигулка. Веднага след това започва обучението си в НМА Панчо Владигеров със специалности звукорежисура и хорово дирижиране. В момента активно участва и в Софийски камерен хор Васил Арнаудов.

Час

(сряда) 18:00 - 20:00

Място

Мраморно фоайе на Столична библиотека

София пл. „Славейков“ №4

0 responses on "Памет за Ранд: класиката на свободата"

Leave a Message

Copyright © 2016, Институт за свободен капитализъм "Атлас". При цитиране и препубликуване на статии от сайта позоваването на източника е задължително.
X