• LOGIN
  • Нямате артикули в количката.

Login

Register

FACEBOOKGOOGLE Create an Account
Retrieve Password
Back to login/register

Как се разбива картел?

//

Септември, 2016

26сеп19:00Как се разбива картел?Среща с кандидат-президента Веселин Марешки, издигнат от инициативен комитет.19:00 GMT+2

Описание

В рамките на своята поредица от срещи и дискусии „Форум икономика“ Институтът за свободен капитализъм „Атлас“ в сътрудничество с Българското либертарианско общество и Брейн Уъркшоп институт започва поредица от срещи с кандидат-президентите с икономически профил. Форматът на срещите предвижда начално встъпление на гостите, дискусия с екип от трима икономисти от организациите – домакини, и въпроси от публиката.

Инициатори на срещите са са изброените неправителствени организации. Срещите с кандидат-президентите са в лично качество и не ангажират партиите и инициативните комитети, които ги  издигат и поддържат. Темите за дискусия с кандидатите са предложени от организаторите.

Втората среща ще е с кандидат-президента Веселин Марешки, издигнат от инициативен комитет.

Тема на срещата : „Как се разбива картел?“

Срещата ще се проведе на 26 септември 2016, понеделник,  от 19 ч. в зала „Арена“ на хотел Арена ди Сердика, София, ул. „Будапеща“ №2

Час

(понеделник) 19:00 GMT+2

Място

Арена ди Сердика

София, ул. „Будапеща“ №2

Организатор

Brain Workshop Institute

Copyright © 2016, Институт за свободен капитализъм "Атлас". При цитиране и препубликуване на статии от сайта позоваването на източника е задължително.
X