• LOGIN
  • Нямате артикули в количката.

Login

Register

FACEBOOKGOOGLE Create an Account
Retrieve Password
Back to login/register

Обучителна програма „Свобода и предприемачество”

ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ОБУЧИТЕЛНА ПРОГРАМА „СВОБОДА И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО”

Основната идея на проекта е създаване на Обучителна програма, която свързва представянето на идеите на свободата с практиките и етиката на предприемачеството. В рамките на програмата ще бъдат представени основните идеи на философията на свободата – неприкосновеност на достойнството, собствеността и живота на всеки, индивидуална отговорност, равенство пред закона, неограничавана стопанска инициатива и конкуренция.

Важен елемент на проекта е идеята за допълване на теорията с конкретни примери на предприемачество в българска среда, със споделяне на практически опит по реализиране на етиката на свободата.

Пълно описание на проекта може да прочете тук.

Програмата ще се базира на книгата на Кен Скуланд „Приключенията на Джонатан Гълибъл в света на свободната пазарна икономика“, издадена от Издателска къща Мак през 2008 г. Като допълнение в рамките на програмата ще бъдат предложени поредица от срещи с различни индивиди, които в различна степен и по различни начини имат предприемачески опит.

декември 15, 2010

0 responses on "Обучителна програма „Свобода и предприемачество”"

Leave a Message

Copyright © 2016, Институт за свободен капитализъм "Атлас". При цитиране и препубликуване на статии от сайта позоваването на източника е задължително.
X