Login

Register

FACEBOOKGOOGLE Create an Account
Retrieve Password
Back to login/register

Ютуб канал Икономиката накратко

ИКОНОМИКАТА НАКРАТКО


IkonomikataNaKratko_youtube
В рамките на своята мисия да разпространява ценностите на Свободата: неприкосновеност на достойнството, живота и имота на всеки, равенство пред закона, неограничавана стопанска инициатива и конкуренция, Институтът за свободен капитализъм Атлас създаде своя Ютуб канала Икономиката накратко.

В канала се публикуват както преведени пропазарни клипове, така и оригинални видеа, създадени от Института за свободен капитализъм Атлас през 2015-2016 г.

Сред проведените пропазарни клипове блестят Айн Ранд за щастието, Бил и Мелиса Гейтс за моралността на печалбата и Милтън Фридман за опазването на природната среда; обясненията на авторитетни учени на принципите на Австрийската икономическа школа, неравенството, забраната на тютюнопушенето, и т.н.

Първи български защитници на свободата са проф. Валери Димитров, защитил тезата за нужда от ефикасен контрол върху публичните финанси; д-р Нено Димов, показал връзката между устойчивото развитие, глобалното затопляне и опитите да се подкопае предприемачестото и свободния пазар; Кузман Илиев и тезата му за справедливостта на неравенството; Владимир Сиркаров, обяснил от гледан точка на Австрийската икономическа школа, защо социализмът се проваля; Ивайло Пенчев, убедено заявил, че богатите не са крадци.

май 21, 2013

0 responses on "Ютуб канал Икономиката накратко"

Leave a Message

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Институт за свободен капитализъм Атлас

Atlas Laissez Faire Institute - ALFIФорма за запитвания:

1 + 5 =
top
Copyright © 2016, Институт за свободен капитализъм "Атлас". При цитиране и препубликуване на статии от сайта позоваването на източника е задължително.
X